De Hoeve

Reserveer & boek

Prijs en beschikbaarheid voor De Hoeve

Gekozen Aankomstdatum:

Gekozen Vertrekdatum:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Gekozen aantal volwassenen:

Gekozen aantal kinderen:

 

 

Aan het zoeken

×
Accommodation 1

Vul uw gegevens in

U ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Bezoekers

Leeftijden


Loading summary...

 

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Verwerken...

Controleer alstublieft uw reserveringsgegevens voordat u op "Boek nu" klikt.

 

Wij zijn open vanaf april tot 4 Oktober en voor campers het gehele jaar.

Online kunt u reserveren. Er is beperkt plaats maar het systeem geeft aan of uw reservering is gelukt. U krijgt automatisch per mail meteen bericht hierover. Er dient een aanbetaling, betaald te worden van € 20, die later met uw boeking wordt verrekend. De prijzen zijn allen inclusief 9% btw, gratis douchen, gebruik van het zwembad, elektra als aangegeven, en gratis wifi.

Reserveringsbevestiging

Online kunt u reserveren. Er is beperkt plaats maar het systeem geeft aan of uw reservering is gelukt. U krijgt automatisch per mail meteen bericht hierover. Er dient een aanbetaling, van € 20,- te worden voldaan. De prijzen zijn allen inclusief 9% btw, gratis douchen, gebruik van het zwembad, elektra als aangegeven, en gratis wifi. Dag na aankomst dient u het resterende bedrag te voldoen.

Annulering:

Als er iet gebeurd waardoor u niet kunt komen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.Wij zullen met u in overleg kijken of de mogelijkheid bestaat de gereserveerde datum te verplaatsen. Als dat door omstandigheden onmogelijk blijkt zullen we in het uiterste geval de betaling terug storten. Uiteraard bij lokaal negatief reisadvies en plaatselijke codes oranje en rood kunt u bij ons kosteloos annuleren. en storten de betaling terug op uw rekening.